Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزانه عبارت و مفاهیم متعدد و صد البته متفاوتی از سوی کاربران فضای مجازی در شبکه‌های اجتماعی و موتور‌های جستجوگر جست و جو می‌شود؛ مفاهیمی که بعضاً با تحولات خبری در جریان ارتباط تنگاتنگی دارند و کاربران به دنبال اطلاعات بیشتری در مورد آن‌ها هستند. در بسته خبری پیش روی به مهم‌ترین مفاهیم جست و جو شده و بیان دیگر ترند‌های گوگل در چهل و هشت ساعت اخیر اشاره شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «تابناک»؛ در بازه زمانی مورد اشاره، مفاهیم و عباراتی چون «جایزه اسکار»، «سامان احتشامی»، «بردیا سعادت»، «رضا رویگری»، «اپیدمی» و... از مهم‌ترین موضوعاتی بود که کاربران ایرانی در اینترنت به دنبال اطلاعاتی در مورد آن‌ها بودند.

جایزه اسکار

جایزه‌های آکادمی اسکار جایزه‌هایی برای شایستگی‌های هنری و فنی در صنعت فیلم هستند. این جایزه‌ها، به عنوان پرآوازه و نیک‌نام‌ترین جایزه‌ها در صنعت سرگرمی شناخته می‌شوند.

مراسم اسکار یکی از شاخص‌ترین مراسم‌های اهدای جوایز در جهان است و بزرگترین جایزه در زمینهٔ سینما می‌باشد و هر ساله در بیش از ۱۰۰ کشور جهان به‌صورت زنده پخش می‌شود و جایزهٔ اسکار یکی از نه جایزه از جایزه‌های آکادمی است.

 جایزه‌های آکادمی در بخش رسانه به عنوان قدیمی‌ترین مراسم اهدای جوایز به‌شمار رفته و جوایزی همچون جایزه گرمی (برای موسیقی)، جایزه امی (برای تلویزیون) و جایزه تونی (برای تئاتر) پس از آن شکل گرفتند.

به تازگی خبر رسیده که فیلم قهرمان اصغر فرهادی به صورت رسمی در رقابت های اسکار 2022 شرکت داده خواهد شد و در کنار 93 فیلم دیگر برای تصاحب جایزه به رقابت خواهد پرداخت. همین مسئله حالا دباره جایزه اسکار، مراسم اسکار و فیلم قهرمان را به ترند گوگل و دیگر شبکه ها تبدیل کرده است.

گفتنی است اصغر فرهادی پیشتر دوبار برنده جایزه اسکار شده است.

بیشتر بخوانید

گام بزرگ اصغر فرهادی برای دو جایزه اسکار سامان احتشامی

سامان احتشامی،نوازنده پیانو و آهنگساز  است که یکم اردیبهشت‌ماه ۱۳۵۷ در تهران به دنیا آمده است.

او از همان اوان کودکی به موسیقی علاقه‌مند شد و در سایه توجهات پدرش آموزش پیانو را به شکلی جدی پی گرفت تا اینکه در 11 سالگی موفق به دریافت دیپلم افتخار از جشنواره موسیقی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شد. احتشامی تلاش‌هایش را استمرار داد و در سالهای ۷۰ الی ۷۴ برنده لوح زرین و لوح تقدیر جشنواره موسیقی فجر شد و مقام اول را در پیانو کلاسیک و ایرانی دریافت کرد. احتشامی در مسیر زندگی حرفه‌ای و هنری خود از محضر استادانی چون  جواد معروفی، محمد سریر، اسماعیل امین موید بهره گرفت. با ساز پیانو وارد دنیای موسیقی شد. در سال ۶۸. احتشامی سپس وارد دانشگاه هنر و معماری و از‌ آنجا  فارغ التحصیل شد و آموزشگاه موسیقی احتشامی را تاسیس کرد. فعالیت‌حرفه‌ای احتشامی از سال‌های اولیه دهه 70 آغاز شد و در قالب کنسرت‌های مختلف و انتشار آلبوم انجام شد.

به تازگی سامان احتشامی در برنامه خندوانه رامبد جوان شرکت کرده است و همین مسئله موجب جلب توجه کاربران شبکه های اجتماعی به سمت او شده است.

توضیح اینکه سامان احتشامی، پیانیست دوشنبه شب ۱۵ آذر مهمان رامبد جوان در برنامه «خندوانه» شد و درباره شروع فعالیت و خاطرات کاری خود صحبت کرد.

در بخشی از این گفت‌وگو احتشامی این خاطره را تعریف کرد: «استخری که من می‌روم، برای یک مسجد است و محیطی کاملا مذهبی است. در یکی از روزهای ماه رمضان در دقایق نزدیک به افطار با یکی از دوستانم درباره علاقه‌مند بودن به موذن‌ها صحبت می‌کردیم. دوستم از علاقمندی‌اش به موذن‌زاده اردبیلی گفت و من گفتم اذان غلوش را خیلی دوست دارم و اذان گفتم؛ همه دوستانی که منتظر افطار بودند فکر کردند اذان مغرب است و افطار کردند!»

بیشتر بخوانید

برگزيدگان هجدهمین جشن تصوير سال و جشنواره فیلم تصویر بردیا سعادت

بردیا سعادت متولد ۲۱ مرداد ۱۳۸۱ در ارومیه و بازیکن والیبال تیم ملّی ایران است. بردیا سعادت در پست پشت خط‌زن برای باشگاه والیبال تاپ والی لاتینا در سری آ ایتالیا و تیم ملی والیبال مردان ایران بازی می‌کند.

 در مسابقات قهرمانی نوجوانان آسیا در سال ۲۰۱۸ در تبریز موفق به کسب مدال برنز شد. همچنین در این مسابقات به عنوان بهترین پشت خط زن انتخاب شد.

 وی یکی از اعضای تیم ملی زیر ۲۱ سال ایران در سال ۲۰۱۹ بود که توانست در بحرین قهرمان جهان شود.

بردیا سعادت که پیشتر و به واسطه بازی های لیگ جهانی به ترند گوگل تبدیل شده بود، بار دیگر و این بار به واسطه بازی در سری آی ایتالیا ترند شده است.

توضیح اینکه در شبی که بردیا سعادت برای اولین بار در ترکیب چیسترنا به میدان رفت، این تیم شکست نزدیکی را متحمل شد و چیسترنا در ست‌های اول و دوم با امتیازهای ۲۷ بر ۲۵ و ۲۵ بر ۱۹ به پیروزی رسید اما در سه ست دیگر به ترتیب با امتیازهای ۱۸ بر ۲۵، ۱۸ بر ۲۵ و ۱۱ بر ۱۵ مغلوب تیم مودنا شد.

بیشتر بخوانید

بردیا سعادت از تیم ملی والیبال خط خورد رضا رویگری

رضا رویگری متولد۶ دی ۱۳۲۵ در تهران، بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون و خواننده ایرانی است.

 او همچنین در حرفهٔ نقاشی نیز فعال بوده و در سال‌های اخیر در نمایشگاه‌هایی در ایران و آمریکا آثارش را به نمایش گذاشته‌است.

 وی خوانندهٔ سرود «ایران ایران» (اللّٰه اللّٰه) در آغاز انقلاب ۱۳۵۷ ایران است.

رضا رویگری تقریباً یکی از بازیگران و هنرمندان پرحاشیه ایرانی است و هر از چندگاهی به صدر ترندهای گوگل می آید.

او اخیراً نیز با انتقاد از واکنش ها نسبت به رفتار مردم با تصاویر جدید فرامرز صدیقی بار دیگر به ترند گوگل تبدیل شد.

رویگری در مورد انتشار تصویر صدیقی در شبکه های اجتماعی نوشت: یک نفر عکسی را از فرامرز صدیقی منتشر کرده که وضعیتش خراب است، با من هم همین کار را کردند، این حرکات به هیچ وجه حمایت نیست، بلکه باعث حواشی بیشتر می شود.

بیشتر بخوانید

پاسخ رضا رویگری به شایعه‌سازان اپیدمی

به تازگی سریال از شبکه سوم سیما در حال پخش است که موج اول نام دارد. ابتدا و در آگهی های پیش از آغاز پخش سریال نام آن را اپیدمی گذاشته بودند.

روزهای نزدیک به آغاز سریال اعلام شد که به پاس  زبان فارسی نام این سریال از اپیدمی به موج اول تغییر یافته است؛ سریالی که در آن روی موضوع ویروس کرونا و آثار زیان بارش تمرکز شده و البته به نظر می رسد چندان فیلم با کیفیتی از آب درنیامده است.

گفتنی است معنای لغوی و علمی اپیدمی همه گیری است و منظور از آن بروز بیش‌ از حد یک بیماری یا عارضه در جمعیتی معین را گویند.

بیشتر بخوانید

روایت روز‌های کرونایی کادر درمان در سریال اپیدمی

منبع: تابناک

کلیدواژه: آلودگی هوا اومیکرون مذاکرات وین مازوت کوهرنگ روز دانشجو سایت غنی سازی نطنز جایزه اسکار سامان احتشامی بردیا سعادت رضا رویگری اپیدمی آلودگی هوا اومیکرون مذاکرات وین مازوت کوهرنگ روز دانشجو سایت غنی سازی نطنز بیشتر بخوانید سامان احتشامی جایزه اسکار بردیا سعادت رضا رویگری جایزه ها شبکه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۷۱۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«بی‌حجاب، مزاحم ماست، نباید تحمل شود»- طراح لایحۀ حجاب و عفاف/ ابوالفضل اقبالی کیست؟

   عصر ایران؛ سروش بامداد- خیلی‌ها دوست دارند بدانند لایحۀ حجاب و عفاف را کی نوشته که این قدر شورای نگهبان به آن ایراد شرعی و قانونی می‌گیرد؟ روشن است که یک روحانی و فقیه آشنا با شرع آن را ننوشته و گرنه این همه مشکل شرعی نداشت و آقای حسین شریعتمداریِ کیهان را هم به این نتیجه نمی‌رساند که قانون (لایحه نهایی نشده) را بگذارید کنار و با همین طرح نور (گشت ارشاد - 2 نیروی انتظامی) جلو بروید. فرمانده کل فراجا هم از حرکت بی‌درنگ به جانب »عفت اسلامی«سخن گفته و دیگر کمتر صحبت از اجرای آن قانون است.

  اما این لایحه را کی نوشته؟ یک فقیه؟ نه! یک خانم؟ نه! چهرۀ اصلی این لایحه آقایی است به نام ابوالفضل اقبالی که سال 88 و در گرماگرم التهابات انتخابات لیسانس علوم اجتماعی خود را از دانشگاه علامۀ طباطبایی گرفت و 8 سال بعد موفق شد در رشتۀ مطالعات زنان فوق لیسانس خود را از دانشگاه غیر دولتی خوارزمی دریافت کند.

   او وقت و همت خود را صرف مطالعات زنان کرده و حاصل آن چند مقاله و کتاب است که در نگاه اول این تصور را ایجاد می کند که نوشتۀ یک خانم باشد اما به قلم اوست که امسال 40 ساله شد:

   از گشت ارشاد تا چادر المیرا، زنان در دنیای وارونه، ساخت اجتماعی طلاق توافقی...

   نگاهی به مشاغل او بعد از دریافت مدرک و حتی حین دانشجویی نیز نشان می‌دهد در جامعه به مفهوم عام آن کار و زندگی نکرده بلکه در نهادهای مختلف حکومتی و نه حتی دستگاه های اجرایی دولتی ( دست‌کم تا پیش از روی کار آمدن دولت ابراهیم رییسی) مشغول بوده است:معاون رصد و پایش موسسه بینا وابسته به سازمان تبلیغات، مدیر روابط عمومی ستاد امر به معروف و نهی از منکر، کارشناس کودک و نوجوان سازمان رسانه ای اوج، دبیر کارگروه زنان در مؤسسۀ اشراق وابسته به بنیاد خاتم‌الاوصیا و سرانجام در دولت آقای رییسی وارد دولت می‌شود (ستاد حجاب و عفاف وزارت کشور).

   چون در برخی گفت‌و‌گوها از او به عنوان «آقای دکتر» یاد می‌شود بررسی‌ها حاکی از آن است در دانشگاه علوم تحقیقات دانشگاه آزاد  وارد تحصیل در مقطع دکتری جامعه شناسی شده اما ادامه نداده و گویا به تازگی در دانشگاه تهران از سر گرفته است.

   ویژگی آقای اقبالی این است که مانند امامان جمعه به شرع استناد نمی‌کند ( هر چند آقای علم‌الهدای مشهد هم به تازگی از شاهنامه گفت و این شعر را خواند: "منیژه منم، برهنه ندیده تنم آفتاب" و تفاخر دختر افراسیاب به بیژن درباره جایگاه طبقاتی خود را بی‌توجه به ابیات قبل درباره شادنوشی این دو را به حساب الگوی حجاب و پوشش گذاشت!) یا به قانون. چون قانون را خودش نوشته و در گیر و دار رفع اشکالات شرعی است. از این رو تعابیر خاص خود را به کار می‌برد کما این که به تازگی در برنامه تلویزیونی «بدون گارد» گفت:

   «تحمل مخالف، رفتار اخلاقی است اما بی‌حجابی مزاحمت برای ماست و تحمل مزاحم رفتاری انفعالی است». تعابیری که ما به ازای شرعی و قانونی ندارد.

  پیش‌تر در مناظره با دکتر احمد بخارایی - جامعه شناس- هم وقتی مجری پرسید: "با توجه به این که برای سلبریتی ها جریمه های بیشتر تعیین کرده اید آیا نباید نگران بود این رفتار ها به مهاجرت بینجامد؟"  او پاسخ داد: جریمه های آنان را بیشتر تعیین کردیم چون رفتارشان تبعیت اجتماعی دارد ولی اگر هم به مهاجرت بینجامد، خوب بینجامد!

   بلافاصله البته توضیح داد البته قدم هنرمندان روی چشم ما! در فضای مجازی هم در واکنش گفته شد: قدم تان روی چشم برای فردی بیرونی به کار می رود. یک ایرانی متولد 1362 که نمی تواند به ایرانیان دیگر بگوید قدم تان روی چشم! این خاک که متعلق به شمای تنها نیست!

   بحث انگیزترین سخن او اما باز در همان مناظره با احمد بخارایی بود که در آن گفت:

   بی حجابی جلوی حرص و ولع را می گیرد در حالی که هر چه افراد حریص تر و گرم تر و پرقدرت تر و ولع بیشتری داشته باشند برای تشکیل خانواده مصمم تر می شوند و اگر در غرب خانواده ها واقعی نیست به خاطر این است که ولع ندارند و بعد از آن آماری ارایه داد.

ه   نگامی که مجری گفت چون این آمارها را مراکز رسمی و حکومتی منتشر می کنند برخی در آنها تشکیک می کنند او این گونه پاسخ داد: آمارگیران پژوهشگاه فرهنگ و ارتباطات ظاهری کاملا مردمی دارند. با یک من ریش و انگشتر و یقه آخوندی که آمار نمی گیرند.

   این که یک آقا و نه خانم ها متولی طراحی و دفاع از لایحه حجاب هستند و تحصیلات فرد در زمینه علوم اجتماعی است و ادبیاتی که به کار می گیرد شبیه فقیهان و حقوق دانان نیست در حالی که به شرع و قانون استناد می شود مورد توجه ناظران قرار گرفته و روشن شده بنای او بر دو اصل است: یکی این که حجاب کم یا بی حجابی حرص و ولع تشکیل خانواده و ارتباط مشروع را از بین می برد و دوم این که «مزاحم ما هستند».

  با این اوصاف این سوال هم قابل طرح است که چرا آقای رییسی، ابوالفضل اقبالی را برای معاونت زنان و خانواده انتخاب نکرده با توجه به این که خانم خزعلی معاون کنونی بارها گفته اولویت خانم ها باید خانه و خانواده باشد و طبعا این قاعده شامل خود خانم انسیه خزعلی هم می شود.

در تاریخ معاصر ایران یک ابوالفضل اقبالی دیگر هم البته داریم که ربطی به حجاب و زنان نداشت و 16 سال قبل از تولد این ابوالفضل اقبالی درگذشته و او نماینده آستارا در دوره 21 مجلس شورای ملی بود و مدتی قائم مقام دکتر حسن خطیبی در جمعیت شیرو خورشید سرخ ایران.

  آقای اقبالیِ مورد نظر این نوشته اما جایی قائم مقام نبوده او مدیر عامل موسسه فرهنگی هنری بصیرت است.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: آقای علم‌الهدی! چرا منیژه؟

دیگر خبرها

  • اسکار آلمان برندگانش را شناخت/ «مردن» لولای ۲۰۲۴ را برد
  • یک جایزه دیگر برای مل بروکس/ پیبادی تجلیل می‌کند
  • «بی‌حجاب، مزاحم ماست، نباید تحمل شود»- طراح لایحۀ حجاب و عفاف/ ابوالفضل اقبالی کیست؟
  • بلینگام و لواندوفسکی باز هم به آقای گلی نزدیک نشدند
  • ورود باربی به دنیای ابرقهرمانانه
  • برندگان اسکار ایتالیا معرفی شدند/ «من کاپیتان» درخشید
  • غول دوم در راه رویای غیرممکن ایران: قهرمان جهان!
  • توجه دولت و دولتمردان به سامان دادن اقتصاد کشور ضروریست
  • کنسرت سامان احتشامی دو شب دیگر تمدید شد/ پنج شب اجرا در تالار رودکی
  • (تصاویر) «قبرستان ممنوعه تهران» کجاست و مدیریت آن با کیست؟